2Connect Business Mediation

Verbindend en betrokken

Business Mediation

In het bedrijfsleven komen veel conflicten voor, vaak heel divers van aard. In toenemende mate wordt daarbij ook de mogelijkheid van mediation onderkend. Speciaal voor conflicten binnen en tussen bedrijven bieden wij deskundige bemiddeling om in gezamenlijk overleg naar oplossingen te zoeken (business mediation).

In het bijzonder houden wij ons bezig met de bemiddeling bij geschillen tussen vennoten, aandeelhouders en directies binnen het MKB, non profitorganisaties en meer specifiek ook bij accountantskantoren. Ook werken wij veel voor klanten van accountantskantoren vanwege onze specifieke kennis en ervaring in deze branche. Daarbij werken we resultaatgericht en zakelijk.
Indien gewenst kunnen partijen ook onze juridische expertise inschakelen.

Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen is als MfN Registermediator gespecialiseerd in de begeleiding bij zakelijke geschillen en arbeidsconflicten. Op onze website treft u aan wat wij voor u kunnen betekenen. Bekijk ook onze uitleganimatie over mediation!

2Connect Business Mediation maakt onderdeel uit van 2Connect Mediation en Advies waarbij ook in bredere zin op het gebied van arbeids- en samenwerkingsvraagstukken begeleiding en advies plaatsvindt.

Heeft u specifieke vragen of wilt u vrijblijvend en vertrouwelijk overleg over de mogelijkheden van business mediation in uw situatie dan kunt u contact met ons opnemen.

Met verbindende groet,
2Connect Business Mediation


Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen
MfN Registermediator

Contactgegevens

2Connect Mediation en Advies
Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen
E-mail: hoksbergen@2connect.nl
Mobiel: 06-41051956

Twitter: @JacoHoksbergen
Linkedin: Jaco Hoksbergen

Latest Tweet

Jaco Hoksbergen

RT @Aux_twit: Onze updates zijn weer begonnen! Hierna bent u helemaal op de hoogte van de laatste actualiteiten rondom accountancy, fiscali…

Jaco Hoksbergen

RT @Aux_twit: Hulp nodig bij een bedrijfsovername of management buy-out? Onze specialisten helpen u graag bij verschillende verkoopvraagstu…