2Connect Business Mediation

Verbindend en betrokken

MfN Registermediator

auxilium jaco 01online
Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen

Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen (1968) is geregistreerd bij de MfN (Mediators Federatie Nederland) en bevoegd om de titel Registermediator te voeren. Jaco is gespecialiseerd in mediation bij zakelijke geschillen (business mediation) en arbeidsconflicten.

Ons motto is om Verbindend Betrokken werkzaam te zijn voor ondernemers in het MKB, non-profit en de accountancy.

Mediator is een vrij beroep; iedereen mag zich mediator noemen. Maar de titel MfN (voorheen NMI) Registermediator is beschermd. Alleen mediators die in het MfN Register zijn opgenomen, mogen deze titel gebruiken. De aansluiting bij het MfN geeft een waarborg voor kwaliteit. U kunt een MfN Registermediator herkennen aan het volgende logo:

Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen is tevens bedrijfsjuridisch adviseur en docent ten behoeve van aangesloten accountantskantoren van Auxilium Adviesgroep en andere accountantskantoren op het gebied van onder meer arbeidsrecht, ondernemings- en vennootschapsrecht en contractenrecht. Tevens bieden wij begeleiding bij corporate finance vraagstukken waaronder overnamebegeleiding specifiek binnen de accountancybranche.

2Connect Business Mediation is een onderdeel van 2Connect Mediation B.V. waar ook 2Connect Mediation & Advies onderdeel van uitmaakt. Via 2Connect Mediation & Advies wordt de zorg uit handen genomen door een totaalaanpak te bieden op het gebied van arbeid- en samenwerkingsvraagstukken, verzuim, arbeidskundig advies, coaching en begeleiding in conflictsituaties. 

Daarbij wordt samengewerkt met de Registermediator en arbeidsdeskundige Drs J.C.W. (Koos) van der Velden. 

Vanuit zijn achtergrond en ervaring is Koos bij uitstek in staat om het proces te begeleiden rondom conflictsituaties bij arbeids- en samenwerkingsvraagstukken die te maken hebben met ziekteverzuim.

Koos-van-der-Velden

Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar www.2connect.nl

logo

MfN 

De MfN is een onafhankelijk instituut en heeft als doelstelling de kwaliteit en bekendheid van mediation in Nederland te bevorderen. Daarvoor heeft de MfN verschillende regelingen opgesteld. Daarnaast beheert de MfN een landelijk Register van Mediators. Daarin worden alleen gekwalificeerde mediators toegelaten. Deze mediators hebben een mediation basisopleiding gevolgd die door het MfN erkend is en daarna hebben zij met goed gevolg een kennistoets afgelegd. MfN Mediators moeten hun kennis en vaardigheden bijhouden; de MfN controleert dit.

De MfN vindt de onafhankelijke en onpartijdige rol van de mediator heel belangrijk. Deze en andere fundamentele beginselen zijn daarom opgenomen in de MfN Gedragsregels. Alle mediators die bij de MfN zijn geregistreerd, zijn verplicht zich te houden aan deze gedragsregels.

Contactgegevens

2Connect Mediation en Advies
Mr J.C. (Jaco) Hoksbergen
E-mail: hoksbergen@2connect.nl
Mobiel: 06-41051956

Twitter: @JacoHoksbergen
Linkedin: Jaco Hoksbergen

Latest Tweet

Jaco Hoksbergen

RT @Aux_twit: Onze updates zijn weer begonnen! Hierna bent u helemaal op de hoogte van de laatste actualiteiten rondom accountancy, fiscali…

Jaco Hoksbergen

RT @Aux_twit: Hulp nodig bij een bedrijfsovername of management buy-out? Onze specialisten helpen u graag bij verschillende verkoopvraagstu…